Skip to content

Dit jaar had ik me enorm verheugd om te vlinderen in Zeeland tijdens de zomervakantie. Helaas kon ik niet zo vaak als ik zou willen. Soms werkte het weer niet mee en soms had het gezin andere plannen en het gezin is ook belangrijk tijdens de vakantie. Toch heb ik een aantal mooie vlindertjes kunnen fotograferen en tijdens een avondje op een bloemenveldje kon ik me ook uitleven!

zonnebloem Sint-jansvlinders klaprozen icarusblauwtje Hooibeestje Dikkopje Blauwtje Dikkopje Bruinblauwtje

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Dag Judith, t was toch nog een mooi zomertje met heel veel mooie vlindertjes en bloemetjes.Prachtig

  2. Je heeft weer een prachtige serie gemaakt Judith heel erg mooi teer en lief
    De andere waren ook prachtig alleen het reageren lukt niet
    Dus ik probeer het nog een keertje
    Groetjes Janny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top