skip to Main Content
Menu
Nature Photo Portal

Al vaak had ik op Nature Photo Portal rond gekeken. De handige tips gelezen, de informatieve blogs gelezen en vooral genoten van de prachtige portfolios van de (naar mijn idee) topfotografen.

Toen Nature Photo Portal voor de tweede keer een foto van mij op haar instagramaccount koos voor feature, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mail verstuurd met de vraag of mijn portfolio op de site mocht. En wie schetst mijn verbazing……mijn foto’s waren welkom.

Dan begint het moeilijke kiezen; 14 van je beste foto’s. Ik heb er voor gekozen om bij mijn specialiteit te blijven, namelijk macrofoto’s. Inmiddels zijn ze geplaatst en ben ik zo trots :). Neem gerust een kijkje en klik hier.

 

Dit bericht heeft 8 reacties
 1. Lieve Judith,

  wat geweldig dit, gefeliciteerd. En wat een prachtige portfolio. Je behoort voor mij ook tot de TOPfotografen!!!

  Liefs, Helenfotodinnetje

 2. Hoi Judith,

  Topprestatie !!

  Niet te bescheiden zijn, je foto’s zijn toch SUPER.

  Van harte gefeliciteerd ????

  Groet,

  Mario

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top