Ga naar hoofdinhoud

Door alle regen de afgelopen tijd ben ik niet veel op pad gegaan voor macrofotografie. Maar een tijdje geleden was ik op een prachtige ochtend op de heide en vond ik een kleine libel vol met dauwdruppels.  Met de Laowa 25mm Ultra Macrolens kon ik heel dichtbij fotograferen en maakte ik deze close-up. Hiervoor moest ik wel even uit mijn comfortzone door flink onder te belichten, maar dat vond ik in dat geval wel mooi. En natuurlijk maakte ik ook nog een paar fleurige foto’s van de heideblauwtjes 😉.

Fijn weekend!

heideblauwtje
heideblauwtje

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top