Skip to content
reeën in de Biesbosch
Dinsdagavond zag ik dat de weersverwachting voor de volgende morgen heel goed was. Bijna geen wind en lekker zonnig, misschien zelfs wel mistig. Dus na lange tijd heb ik weer eens de wekker gezet met het plan richting Kalmthoutse heide te gaan. Ik wil al zo lang eens mooie mistfoto’s maken op de heide.

Maar de volgende ochtend zag ik op de weerapp dat het in de Dordtse Biesbosch wat nevelig was, terwijl er geen mist zou zijn op de heide.
Dus heb ik lastminute de zoomlens mee gepakt en ben naar mijn oude stekkie gereden.

Nog in het donker zag ik in een veld in de verte twee reeën staan, maar met lelijke electriciteitsmasten in de achtergrond. In een veld verderop zag ik een mooie reebok in de nevelsluiers. Dus ik zag mooie fotokansen en wachtte geduldig. Echter hij ging steeds verder weg van mij vandaan in plaats van dichterbij. Inmiddels baalde ik stiekum wel een beetje en bedacht dat ik toch naar de heide had moeten gaan…..

Maar ineens kwamen deze beauty’s vanuit de mist recht op mij af rennen, het waren er zeker 6. Ze schoten achter me en voor me langs het veilige bos in. Het ging zo snel, dus ik had veel halve dieren op de foto 🙊. Maar thuisgekomen zag ik deze foto, waar ik toch blij mee was. Wat een geweldige ervaring was dit dan toch weer 😍.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top