Skip to content
fuut met kleintje

Het kwam er niet veel van de laatste tijd, maar onlangs zijn Herbert en ik met Feike lekker gaan varen in de Brabantse Biesbosch met onze JBN sloep. Het was heerlijk rustig met andere boten, dus we konden genieten van de natuur om ons heen.

Fotograferen valt niet mee, want Feike staat heel graag met zijn neus in de wind vooraan op de boot. Maar…..dat is ook “mijn” plekje om de mooiste foto’s te maken 😂. Dit kleine fuutje was volgens mij nog maar pas geboren en heerlijk veilig op de rug van zijn mama. Door over de reling van de boot te hangen, kon ik mijn camera net boven het water houden en foto’s maken om dit lage standpunt te krijgen.

Fijn weekend!

fuut met kleintje
v

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top