Skip to content
Biddende bonte ijsvogel in Gambia

Tijdens deze grauwe en grijze dagen in Nederland ga ik nog even terug naar het zonnige en warme Gambia. Van te voren hoopte ik dat ik de verschillende ijsvogels zou zien en fotograferen. En dat is gelukt. Zittend bij de Kotubridge heb ik genoten van de af en aan vliegende bonte ijsvogeltjes (Pied Kingfisher). Soms kwamen ze heel dichtbij, biddend boven het water op zoek naar een lekker visje.

Ook de Afrikaanse reuzenijsvogel (Giant Kingfisher) liet zich af en toe zien. Wat een prachtig beestje met een indrukwekkende snavel. En slechts heel even zagen we de Teugelijsvogel (Blue-breasted kingfisher) met zijn prachtige kleuren.

Ps. op sociale media kreeg ik veel vragen hoe ik deze highkey foto heb gemaakt. Straks op de JBN academie kan je er alles over lezen.

Fijn weekend!

Afrikaanse reuzenijsvogel (Giant kingfisher) in Gambia
Teugelijsvogel (Blue-breasted kingfisher) in Gambia

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top