Skip to content
Bericht bewerken ‹ Judith Borremans Workshops Natuurfotografie — WordPress

Vorige week ben ik samen met Herbert een week op vakantie geweest naar Gambia! Deze bestemming stond al lang op mijn wensenlijstje en nu kwam het er eindelijk van. Wat een geweldige ervaring was het, we hebben genoten van de vriendelijke mensen, van de heerlijk zon (soms wel heel veel zon) en de mooiste vogels.
Natuurlijk wil ik graag waar ik ook ben vlinders fotograferen. En ik zag wel prachtige vlinders fladderen, maar precies dat: fladderen. Immers het is daar ook ‘s nachts warm, dus mijn tactiek van vroege ochtenden en afgekoelde vlinders werkt dan niet. Ik verwachtte dus niet dat ik vlinders zou kunnen fotograferen.
Tot ik ineens in een of ander achteraf gebiedje deze twee beauty’s zag hangen.
En ik liep daar dus met de Canon 100-400 telezoom en de 1.4 converter (!), de macrolens was bij het hotel in de tas. De f0to maakte ik uit de hand met de zware telelens en converter en wat ben ik er blij mee!
Het zijn Plain Tiger Butterflies oftewel Kleine Monarchvlinders.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top