Ga naar hoofdinhoud
mooiste 2020

Zo aan het eind van een jaar is altijd wel een moment dat je terug kijkt naar het afgelopen jaar. Natuurlijk was dit jaar een raar en soms ook heel vervelend jaar voor iedereen en laten we hopen dat 2021 een beter jaar zal zijn.

Zelf heb ik door alle maatregelen veel workshops, reizen en tochten met de JBN sloep moeten afzeggen. Heel veel werk (vooral administratief) en niet leuk, zeker omdat ik de deelnemers moest teleurstellen. Gelukkig had iedereen wel begrip hiervoor.

Maar ieder nadeel heeft een voordeel, want ik had ineens tijd om de JBN academie in te richten. In december vorig jaar had ik – toevallig – het platform aangeschaft. De bedoeling was gedurende een jaar lang lessen te maken, de academie in te richten en online aan te bieden. Maar nu heb ik de eerste maanden van het jaar enorm veel tijd achter de computer doorgebracht en heb veel lessen kunnen maken. Op 1 april ging de academie met een vroege instapkorting live, wat was het spannend. De eerste aanmeldingen kwamen binnen en ook fijne reacties, dat gaf energie! Inmiddels zijn er meer dan 100 deelnemers die de lessen volgen en krijg ik nog steeds leuke reacties (die kan je hier lezen).

Natuurlijk ben ik ook veel in de natuur geweest. Vooral langs de randen van de dag heb ik veel gefotografeerd en genoten van de natuur hier in de buurt. Eén van de hoogtepunten was toch wel de ree tussen de bloemen in het eerste zonlicht en natuurlijk het vinden van de prachtige koninginnepage in mijn “eigen” Biesbosch. Juist in deze tijd voel ik me dankbaar hiervoor.

Herbert en ik wensen je een goed weekend en een fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2021.

Fijn weekend!

Ps op dit moment is de instapkorting nog even van toepassing, dus wil je hier gebruik van maken? Meld je dan snel aan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top