Skip to content
Net als velen van jullie voelde ik me maandag wel weer even aangeslagen. Weer workshops cancelen en ook het varen met deelnemers met de JBN sloep weer uitstellen.
Maar dinsdagmorgen – fris en fruitig – telde ik mijn zegeningen. Zeker omdat ik regelmatig de verhalen hoor van Annette, mijn fotovriendin. Zij is verpleegkundige op een Corona-afdeling en het is echt enorm heftig wat zij meemaakt en dat al maanden lang.
Dus natuurlijk hou ik mij ook nu weer aan deze verscherpte maatregelen en geniet ik van de natuur dichtbij huis of met de boot in de Brabantse Biesbosch. En als je goed kijkt, zie je hoe mooi de natuur – ook dichtbij huis – kan zijn!

Fijn weekend en mooie Kerstdagen ?.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top