Ga naar hoofdinhoud

Afgelopen week was ik druk met het maken van de presentatie en het opnemen van de lezing zelf voor het eerste online Nature Talks Foto Festival. Ik vind het een eer dat ik hiervoor ben uitgenodigd en hoop dat ik met mijn (educatieve) lezing veel mensen kan inspireren. Tijdens de lezing geef ik vooral veel praktische tips en laat ik je zien hoe ik met gebruik van het licht die pasteltinten in mijn foto’s krijg. Zelf kijk ik er naar uit om ook de andere sprekers te zien en hun lezingen te bekijken.

Mijn lezing is ingepland op zondag. En om 13.00 zit ik klaar al jullie vragen te beantwoorden tijdens een live q&a. Hier vind je het volledige programma. Omdat het Nature Talks Foto Festival deze keer online is, kan je met jouw ticket nog 2 maanden lang op je gemak – wanneer het jou uitkomt – de lezingen terug kijken. Hoe relaxed is dat!

Leuk: mijn trouwe lezers en deelnemers van de JBNacademie mag ik een korting van 10% geven. Gebruik bij de reservering de code: judithtalks20

Ik heb er veel zin in, jij ook?

Voor nu wens ik je een fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top