Ga naar hoofdinhoud
Springstaartje fotograferen

Heb jij ze al gezien? Die ieniemienie springstaartjes? Ze zijn zo leuk om te fotograferen. Gelukkig kan ik ze in mijn tuin goed vinden, dus in deze periode zie je me vaak aan de tuintafel zitten en de afgevallen bladeren inspecteren ?.

Ze zijn wel moeilijk te vinden, maar als je eenmaal 1 hebt gevonden, dan herken je ze daarna sneller. In dit artikel geef ik je wat tips hierover.

Afgelopen week had ik wat extra (kleinschalige) workshops ingepland, maar die zijn inmiddels volgeboekt (gelukkig voor mij). Zou jij ook een workshop willen volgen en deze grappige beestjes vinden en fotograferen? Meld je dan – vrijblijvend – aan voor de reservelijst. Als ik dan nog een extra workshop inplan, krijg jij als eerste bericht hierover.

Fijn weekend!

Springstaartje fotograferen
Springstaartje fotograferen

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top