Ga naar hoofdinhoud
icarusblauwtje

De poppen van de koninginnenpage zijn bijna allemaal uitgekomen. De laatste laten lang op zich wachten. In de tussentijd zag ik echter ‘s avonds dit mooie icarusblauwtje in onze tuin zitten. Dus heb ik de volgende ochtend de wekker vroeg gezet en kon ik haar in mooi licht fotograferen.

Fijn weekend!

Ps de oplettende lezer heeft het weekendbericht vorige week misschien gemist. Helaas waren Herbert en ik geveld door het Coronavirus. Gelukkig waren we niet heel erg ziek en zijn we inmiddels weer opgeknapt en uit quarantaine. Maar het lukte me niet op tijd een nieuw weekendbericht te maken

icarusblauwtje

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top