Ga naar hoofdinhoud
ijsvogel in vlucht

Afgelopen week kon ik een dagje fotograferen in hut 1 van Glenn Vermeersch, waar ik hoopte de ijsvogel te zien en te fotograferen. Helaas was de weersverwachting erg slecht en zeker in de ochtend kwam die uit: heel veel regen en harde wind.

Dus heb ik een lange tijd naar een donkere vijver zitten turen naar twee ijsvogels die de hele ochtend hun territorium voor de hut aan het verdedigen waren en af en toe een duik namen naar een visje. De natuurliefhebber in mij genoot van dit schouwspel, maar de fotograaf in mij zat toch wel een heel klein beetje te knarsetanden. Ze deden zo leuk, maar zelfs met ISO 25.000 (!) kreeg ik nog amper een beetje sluitertijd.

Maar ineens kregen we in de middag heel even prachtig licht en deed dit ijsvogeltje nog even leuk 😂 voor mij. Genieten!

Ps voor de deelnemers van de JBN academie zal ik komende week een les maken, waarin ik precies uitleg hoe ik deze foto heb gemaakt!

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top