Skip to content

De afgelopen week was het behoorlijk koud en ook best winters, maar helaas was het in onze regio niet winters genoeg voor echte sneeuwfoto’s.

Voor de deelnemers van de JBN academie is deze maand de opdracht om mosjes te fotograferen. Dus die opdracht gaf ik ook mezelf en ben met de macrolens op de camera in de tuin op zoek gegaan. Maar ….. ik zag helemaal geen mosjes. Tot ik beter ging kijken en er steeds meer zag. Het is dus na een natte winter zonder macrofotografie weer even wennen om “anders te kijken”, maar als je goed kijkt, zie je vanzelf weer zoveel mooie dingen 😍.

Deze foto’s maakte ik met de Laowa 60mm. De foto hierboven maakte ik aan het eind van de middag met het tegenlicht van de zon, wat zorgt voor veel “blingbling”. De onderste foto maakte ik ‘s morgens vroeg met de mosjes nog in de schaduw.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top