Ga naar hoofdinhoud
Klaproos in eerste zonlicht

Al zo lang wil ik graag klaprozen fotograferen bij het eerste zonlicht. Na een tip bleek dat in de Hoekse Waard een mooi veld met klaprozen is. Dus ik ben eerst overdag gaan zoeken en inderdaad een prachtig veld vol met klaprozen gevonden. Maar door een tocht met de JBNsloep en een workshop (libellen) ging de wekker respectievelijk zondag en dinsdag al rond 3.30 uur… En gezien de fotoreis naar de Viroinval zou ik voorlopig geen tijd hebben om naar dit veld toe te gaan. En hoe ziet het veld er dan volgende week uit? Er werd voor deze dagen erg slecht weer opgegeven.

Dus heb ik toch maandag de wekker weer op standje heel vroeg gezet en zat daardoor al om 4.30 uur in auto richting de Hoekse Waard. Onderweg werd ik getrakteerd op prachtige mistige weilanden met al veel kleur in de lucht. Dat maakte me toch wel wat onrustig, want voor die landschappen wilde ik ook wel stoppen.

Maar uiteindelijk was ik net op tijd bij de klaprozen en kon ik o.a. deze foto maken. Zoals ik graag wilde: een klaproos in tegenlicht van de opkomende zon.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top