Ga naar hoofdinhoud
workshops natuurfotografie bij Judith Borremans

Jaaaa eindelijk is de kogel door de kerk. Ik ga mij fulltime met fotografie bezig houden! Na meer dan 15 jaar gewerkt te hebben als applicatiebeheerder bij het Stedelijk Dalton Lyceum in Dordrecht heb ik mijn baan opgezegd per 1 maart 2019. Een grote beslissing omdat ik daar met heel veel plezier heb gewerkt en mijn collega’s erg zal missen. Maar …. hoe geweldig is het als je van je hobby je beroep kan maken. Een droom die uitkomt.
Natuurlijk ben ik al een tijd aan de slag met de workshops en is daar de JBN Sloep met zijn mooie vaartochten bijgekomen. Dit hoop ik nu verder te kunnen uitbouwen, nieuwe gebiedjes te verkennen, mooie fotoreizen te gaan inplannen en….natuurlijk hoop ik ook weer wat meer tijd te krijgen om zelf te fotograferen.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top