Ga naar hoofdinhoud
Ree in de mist

Na onze heerlijke week vakantie in Bulgarije hebben we ook nog lekker vakantie kunnen vieren in Zeeland.

In het begin van die vakantie hadden we een paar koelere nachten, dus ging ik vroeg op pad om vlindertjes te fotograferen. Op het veldje, waar ik al jaren icarusblauwtjes fotografeer, zag ik vaak een ree in de vroege ochtend.

Dit keer nam ik dus mijn grotere rugzak mee incl. de telelens (Canon 100-400). Dat is altijd wel sjouwen, maar het bleek een goede zet. Al toen ik aan kwam rijden zag ik – in de mist – de ree staan. Dus ben ik via wat struiken uiteindelijk gaan tijgeren door het kletsnatte veld.
Hoop gedoe, maar gelukkig ben ik heel flexibel daarin (NOT).
Het beestje bleef gelukkig staan en keek af en toe naar me, zich waarschijnlijk afvragend wat ik aan het doen was whahaha.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Hahahahahaha, maar wel flexibel genoeg om thuis te komen met deze fantastische foto.
    Daar smelt je toch van?

    Fijne zondag en groetjes xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top