Ga naar hoofdinhoud
platbuiklibel op zuring

Na de heerlijke dagen op Helgoland had ik afgelopen week 1 ochtend de kans om vroeg het veld in te gaan. De wekker erg vroeg (4.30 uur) gezet om te fotograferen tijdens de zonsopkomst (5.30 uur).
Normaal ga ik overdag op de verschillende veldjes kijken om te zien wat er al rond vliegt, daar had ik nu echter geen tijd voor gehad de afgelopen weken. Dus het was een gok of op “mijn” libellenveld de mooie viervlekken al te vinden zouden zijn. Helaas kon ik er geen 1 vinden. Ook bleef de zon lang achter de wolken.
Ik had er al vrede me dat het niets zo worden…..tot ik deze mooie platbuiklibel zag. En toen kwam ook de zon nog heel even achter de wolkenband vandaan. Genieten alsnog

Ps. we ontvingen een afzegging, dus er is nog 1 plekje vrij

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top