skip to Main Content
Menu
Weekend! Enjoy Nature (week 18_2020)

Bij het opzetten van de JBN academie was 1 van mijn wensen dat het een dynamische leeromgeving zou zijn. Veel video’s, artikelen en inspiratiefoto’s, maar ook interactie met de deelnemers. En wat leuk om te zien dat in zo’n korte tijd al mooie foto’s worden ingezonden (maandopdracht en/of feedbackfoto’s) op het forum. Hier worden inmiddels ook vragen gesteld over fotografie, apparatuur enz. en (op mijn verzoek) kan men suggesties aangeven voor nieuwe lessen.

Eén van de suggesties was om voorbeelden van macrofotografie in en om het huis te laten zien. Wat zeker in deze tijd een hot item is natuurlijk.
Dus ben ik lekker in de weer geweest in de tuin met deze mooie bloempjes (gewone ereprijs) en heb ik daarover een uitgebreide les gemaakt. Ik laat zien hoe ik de foto maakte, geef tips en laat ik de de nabewerking achteraf zien.

Ik zeg win/win situatie ?

Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top