Ga naar hoofdinhoud
IJsvogel voor de hut van Arjan Troost

Terugblik

Ook ik ontkom er niet aan….op deze laatste dag van het jaar terugblikken op het afgelopen jaar. Terugkijkend in mijn fotomappen van het afgelopen jaar kan ik alleen maar dankbaar zijn voor wat we (Herbert en ik) allemaal hebben mogen mee maken op fotografiegebied. Zo verzorgden we een groot aantal workshops natuurfotografie. De meest workshops waren een halve dag, maar we hebben dit jaar ook enkele meerdaagse fotoreizen verzorgd, zoals de weekends in de Viroinvail, het heerlijke herfstweekend in Texel en als kers op de taart sloten we af met een geweldige trip naar Helgoland, waar we de babyzeehondjes prachtig konden fotograferen en we zelfs een geboorte van een zeehondje mochten aanschouwen.

Ook hebben we afgelopen jaar kennis gemaakt met Marleen en Dirk van Brenne&Berry in La Brenne. We zijn twee x naar dit mooie maroparadijsje geweest en uiteraard hebben we ook genoten van het lekkere eten en de prachtige omgeving.

Dit jaar maakte ik ook kennis met Ton. Geweldig dat twee van mijn foto’s in de prachtige kunstgalerie van Ton in Rucphen mogen hangen. Wat ben ik daar trots op.

Daarnaast mocht ik exposeren bij museum Twintighoeve in “mijn” Biesbosch. Mocht je komende week nog gelegenheid hebben: deze week zijn de foto’s nog te bekijken (let wel even op de openingstijden).Je kan er dan gelijk een mooie wandeling door de Biesbosch aan vast plakken.

Tenslotte was ik ook erg trots op mijn gewonnen prijs (highly commended) in de Engelse fotowedstrijd International Garden Photographer Of The Year :).

Vooruitkijkend

Bij ons tweede bezoek aan La Brenne wisten we het:  hier moeten we een fotoreis naar toe organiseren. Doordat de eerste snel was volgeboekt, hebben we zelfs een tweede fotoreis aan de agenda toegevoegd. We kijken daar enorm naar uit!

Ook gaan we komend jaar zowel in het voorjaar als in het najaar naar hotel Rebecca om op het mooie Texel te fotograferen en te genieten van de gastvrijheid en het lekker eten van Michel en zijn medewerkers.

Maar natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een heerlijk weekendje vlinderen in de Viroinval op de agenda staan.

En tenslotte kunnen we niet anders dan nog een keer met een aantal deelnemers naar Helgoland gaan!

Maar eerst starten we in januari met de basisworkshop fotografie! Wij hebben er zin in :).

Dankbaar

Dit schrijvend heb ik vooral een dankbaar gevoel dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Door de fotografie en de workshops hebben Herbert en ik veel fijne mensen leren kennen en we hopen dan ook dat we dit werk nog lang mogen blijven doen!

Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een geweldig 2018!

Een aantal van mijn foto’s van 2017:

 

 

 

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Wauw…. wat een mooie foto’s… ik heb genoten van je workshops…en weer geleerd, in 2018 heb ik er 2 staan, kijk er nu al naar uit.
  Een mooi en goed 2018 voor jou en Herbert…
  Tot ziens…

  Groetjes Lia

 2. Hallo Judith,

  Wat een prachtige foto’s weeral! Ik heb ervan genoten !

  Langs deze weg wil ik jou en je familie ook nog het allerbeste toewensen voor 2018 .

  Vriendelijke groeten,
  Martine

 3. Wat een schitterende momenten waar je op terug kan kijken. Prachtig!
  Ik wens jou en Herbert een heel succesvol, creatief en natuurlijk gelukkig 2018 !
  En vele mooie fotomomenten.
  Groetjes Linda Hazenberg

 4. Van oe naar ah naar oe-la-la.
  Wat een allround topper ben je toch.

  Ook voor 2018 alle goeds gewenst.
  hoop dat al je dromen mogen uitkomen en dat je daar in goede gezondheid van mag genieten.

  Voor nu sterkte en heel veel liefs,
  Karina

 5. Hoi Judith

  De beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Wat een mooi jaar overzicht met prachtige opnames!
  Ik vind het altijd zo moeilijk om te kiezen, welke foto wel en welke niet
  het worden er dan ook elk jaar meer!
  ik vind het zeehondje zo lief!!

  groetjes Nieske

 6. Wat een prachtige serie heb je neer kunnen zetten. Je kunt zeer tevreden terug kijken op 2017. Met 2018 voor ons gaan we weer vast en zeker weer genieten van mooie momenten. Kijk al nu al uit naar de workshop die ik eindelijk bij je ga volgen ?
  Dus tot snel.
  Groetjes Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top