Ga naar hoofdinhoud

Gisteren vierde ik een klein feestje: JBN bestaat 5 jaar 🍀.

Precies 5 jaar geleden ben ik gestopt met mijn baan op school als applicatiebeheerder (na bijna 20 jaar) en ging ik fulltime voor de natuurfotografie.

En ik ben nog steeds heel blij en dankbaar dat ik hier mijn beroep van heb kunnen maken.

Het is zo fijn dat de workshops nog steeds druk bezocht worden, hoewel de planning het laatste jaar wel wat moeilijker werd door de omstandigheden in de natuur (heel warm, veel regen, achteruitgang van veel insecten 🥲).

De tochten met de JBN sloep zijn voor Herbert en mij elke keer weer een klein feestje en we zijn dankbaar dat we al zoveel mensen de mooie Biesbosch hebben kunnen laten zien. We hopen dit nog lang te mogen blijven doen 😃. En ook hebben we mooie fotoreizen kunnen verzorgen en staan er prachtige reizen op de agenda.

En wat ben ik blij (en trots) op mijn JBN academie. Er zijn inmiddels al zoveel lessen, video’s enz. op de academie en daarnaast blijft de interactie met de fijne groep deelnemers zo leuk! Ik kijk al weer uit naar de volgende meet & greet!

Dankbaar ben ik ook voor de vele presentaties die ik bij leuke fotoclubs mocht houden en ook de verschillende samenwerkingen, zoals met natuurfotografie.nl is heel fijn (bijvoorbeeld het mee mogen schrijven aan het nieuwste macrofotografieboek 😃).

Kortom: ik kijk terug op 5 fijne jaren en hoop dat ik nog even door mag gaan met deze geweldige job!

Alle deelnemers, die lid zijn of waren van de JBN academie en de deelnemers die mee gingen of nog gaan met een workshop, reis of mooie tocht in de Biesbosch dank ik voor het in mij/ons gestelde vertrouwen!

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top