Skip to content

Deze week was mijn eerste workshop van dit jaar en gingen we sneeuwklokjes fotograferen. In eerste instantie regenden het behoorlijk, dus zijn we gestart met een bakkie koffie/thee bij Mac Donalds, waar ik mijn theorie verhaal op het gemak kon vertellen. Daarna was het droog en gingen we op weg naar de sneeuwklokjes: er staan er honderden, prachtig 😍.

 

Alle deelnemers hebben heerlijk relaxed kunnen fotograferen en natuurlijk hopen we dan op een extraatje, zoals een lieveheersbeestje. Er bleken dus behoorlijk wat (meeldauw)lieveheersbeestjes te zijn, die naarmate het warmer werd ook gingen rondvliegen, soms gewoon tegen je aan 😅

Toen de workshop was afgelopen en de deelnemers moe maar voldaan richting huis reden, ben ik nog even gebleven. Ik wilde zelf ook zo graag die mooie oranje beestjes vinden en fotograferen.

Dat viel nog niet mee, ik ben zelf dan best moe na een paar uur dweilen op de bosgrond haha, maar yesss ik vond een kleintje op een sneeuwklokje. En terwijl ik op die probeerde scherp te stellen zag ik iets bewegen op het steeltje en komt er nog een prachtig oranje exemplaar naar boven lopen. Qua fotografie was het niet veel, want ze deden heel zenuwachtig en liepen elkaar in de weg, maar wat leuk om te zien.

En dan de reigers boven je hoofd die met takken af en aan vliegen om hun nest te verfraaien en….de eerste vlinder gespot: een prachtig citroentje vloog tussen de bomen door. Dat gaat toch echt op voorjaar lijken 😍, zalig.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top