Ga naar hoofdinhoud

Begin deze week werden we getrakteerd op een paar mooie zonnige dagen met mist. Dus ben ik weer eens een lekkere vroege ochtend gestart in de polders van de Biesbosch. Ik hoorde de futen alweer veel herrie maken en zag dat ze druk bezig zijn met het vormen van paartjes. De mannetjes proberen indruk te maken, bijvoorbeeld door zijn veren op te zetten of door andere mannetjesfuten weg te jagen. Daarna volgt vaak de balts en die is zo geweldig lief om te zien.

Voor deze foto lag ik languit op mijn buik op het wandelrooster boven het water (de butsen daarvan zaten nog lang in mijn knieën 😉) en ik hield mijn camera met lens vlak boven het water, waardoor ik een fijn laag standpunt kon in nemen.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top