Skip to content
Voor de academie en een ander project wilde ik graag nog foto’s maken van een mooie vliegenzwam. Nu zagen we dit weekend tijdens het uitlaten van Feike een aantal mooie grote paddenstoelen staan. Donderdag kon ik met de camera op pad richting de vliegenzwammen. Feike is op donderdag altijd bij zijn lieve oppasmeiden 🫶🏼 dus had ik de tijd aan mezelf.

Na even een heerlijke knuffel te hebben gehaald bij onze allerliefste kleindochter Rosie, reed ik door naar de bossen.

Helaas waren de vliegenzwammen na alle regen niet mooi meer en ik voelde dat ik ook echt even de rust moest krijgen. Maar uiteindelijk al struinend door het bos zag ik dit kleintje staan en heb ik lekker wat dingen kunnen uitproberen.Het blijft toch heerlijk om lekker in de natuur te zijn en te fotograferen 😍 .

En die les voor de academie –> ga ik snel maken!

Fijn weekend!

vliegenzwam

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top