Skip to content

Dit voorjaar had ik nog niet veel gelegenheid gehad om op zoek te gaan naar de mooie Oranjetipjes. Meestal ga ik ‘s avonds al zoeken om er dan de volgende morgen vroeg heen te gaan, helaas ontbrak de tijd daarvoor. Maar op een mooie ochtend ben ik richting het bos gegaan en na heel veel speuren zag ik deze twee prachtige vlinders. Links het mannetje en rechts het vrouwtje (zij heeft geen oranje tipje op haar vleugels).

Voor de (losse) vlindermodule maakte ik – toen ik de lessen voor het fotograferen van oranjetipjes maakte – een video, waarin ik je laat zien hoe ik ‘s avonds ga zoeken naar oranjetipjes. Deze video heb ik – tijdelijk – gratis beschikbaar gesteld op de academie. Je kan hem hier bekijken.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top