Ga naar hoofdinhoud

Inmiddels verschijnen er weer veel pinksterbloemen langs de rand van onze tuin. Iedere avond loop ik te speuren of misschien een vlindertje zijn slaapplekje op 1 van de bloemen heeft gekozen. En ja hoor, op een avond zag ik dit mooie klein geaderd witje zitten. De weersvoorspelling voor de volgende dag was heel goed. Dus heb ik de wekker wat vroeger gezet en kon ik deze beauty uitgebreid fotograferen.

Fijn weekend!

klein geaderd witje

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Geweldige foto’s Judith .
    Het klein geaderd witje vind ik SUPER mooi !

    Groetjes en fijn weekend

    Janny van Os

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top