Ga naar hoofdinhoud

In dit weekendbericht grijp ik even terug op oudere foto’s. Volgende week dinsdag, 9 april 2024, verzorg ik namelijk een (gratis) webinar voor Natuurfotografie over macrofotografie. Dit naar aanleiding van het nieuwe boek wat uitkomt over macrofotografie, waaraan ik samen met een aantal andere macrofotografen mocht mee werken (en wat ben ik trots dat met mijn foto is gekozen voor de cover).

Voor het webinar ben ik door mijn foto’s gaan neuzen en ik kreeg er gelijk veel zin in om weer op pad te gaan met de camera met macrolens.

Zie ik jou bij het webinar? Je kan je hier inschrijven.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top