Skip to content

In december mocht ik twee superleuke workshops verzorgen in onze eigen tuin waarbij we die o zo kleine maar fotogenieke springstaartjes gingen fotograferen. Bij een workshop probeer ik altijd de deelnemers te inspireren, maar dit werkt vaak ook twee kanten op: ik raak ook geïnspireerd 😉.

Dus in de dagen daarna ben ik zelf ook – tussen alle buien door – op zoek gegaan naar die kleine beestjes en wat blijft het leuk om ze vast te leggen. Deze foto’s maakte ik met de Laowa 25mm, waardoor ik heel dichtbij nog kan scherpstellen.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top